Twijfel jij om in te schrijven? Hieronder tref je reacties die wij ontvingen van eerdere reisdeelnemers via onze Facebook-pagina!

Bron: Facebook.com

De eerste editie van ‘Wielerbus on tour’ (van Bardonecchia naar NL in 8 dagen, 1300 km en met 20.000 hm) was een geweldig avontuur en goed georganiseerd! Ook als dingen niet zo bleken te zijn als verwacht hebben jullie ons geweldig gefaciliteerd. Mijn welgemeende complimenten voor de goede organisatie, pluim voor het hele team, en wellicht tot volgend jaar tijdens Wielerbus on tour vanuit Slovenië!!

Sjoerd Lodema - Amsterdam

Wielerbus-on-tour (8 dagen, 20.000 hm en 1.300km, van Bardonecchia naar Valkenburg): GEWELDIGE REIS GEHAD met de mannen (Pim, Robin, Hans en Florian) van WIELERBUS. Goede zorg (optioneel massage ) en begeleiding. Onderweg is er gezorgd voor verzorgingsposten met eten, drinken, etc), waardoor je je geheel op het fietsen kunt richten. Ook accommodaties waren in orde. Ik kan deze organisatie en de reis zelf van harte aanbevelen!

Laurens van den Hoek - Utrecht

Een fantastisch weekend beleefd tijdens de tocht Milaan-San Remo.
Prima georganiseerde reis tegen een juiste prijs-kwaliteitverhouding.
Wat mij betreft 5 sterren waard! We gaan ons in de toekomst vast nog eens ergens zien. Bedankt!

Eric Knorr - Venlo

Afgelopen weekend hebben we een superweekend gehad met het rijden van Parijs-Roubaix . Een leuke groep, een leuk echt Frans hotel en een mooie tocht .
Goed georganiseerd door De Wielerbus. Complimenten

Richard Ammerlaan - Monster

Een geweldige fietsweek in Girona gehad met 30 andere fietsliefhebbers. Alles is top geregeld, je hoeft je nergens druk om te maken, alleen maar fietsen. Elke dag een andere route, er is keuze wat betreft de te rijden afstand en Pim zorgt voor voldoende begeleiding bij elke groep. Voor elk wat wils maar ook vrijheid om zelf je route uit te zoeken en te rijden. Pim zijn begeleiders zijn allen goede en ervaren fietsers, geven tips indien nodig en dat geeft een veilig gevoel waardoor je grenzen durft verleggen. De reis was comfortabel, het hotel uitstekend (dagelijks super wielerontbijt) met veilige opbergplaats voor de fietsen. Zelfs voor zonnig weer en 20 graden de hele week was gezorgd! Niets was Pim, Hans, Gilbert en Bas deze week teveel. Dikke aanrader dus!

Henk Martens - Breda