Reviews

Home / Reviews

Iedereen bedankt!

De eerste editie van ‘Wielerbus on tour’ (van Bardonecchia naar NL in 8 dagen, 1300 km en met 20.000 hm) was een geweldig avontuur en goed georganiseerd! Ook als dingen niet zo bleken te zijn als verwacht hebben jullie ons geweldig gefaciliteerd. Mijn welgemeende complimenten voor de goede organisatie, pluim voor het hele team, en wellicht tot volgend jaar tijdens Wielerbus on tour vanuit Slovenië!!

Sjoerd Lodema, Amsterdam

Wielerbus-on-tour (8 dagen, 20.000 hm en 1.300km, van Bardonecchia naar Valkenburg): GEWELDIGE REIS GEHAD met de mannen (Pim, Robin, Hans en Florian) van WIELERBUS. Goede zorg (optioneel massage 🙂) en begeleiding. Onderweg is er gezorgd voor verzorgingsposten 🙂 met eten, drinken, etc), waardoor je je geheel op het fietsen kunt richten. Ook accommodaties waren in orde. Ik kan deze organisatie en de reis zelf van harte aanbevelen!

Laurens van den Hoek, Utrecht

Een fantastisch weekend beleefd tijdens de tocht Milaan-San Remo.
Prima georganiseerde reis tegen een juiste prijs-kwaliteitverhouding.
Wat mij betreft 5 sterren waard! We gaan ons in de toekomst vast nog eens ergens zien. Bedankt!

Eric Knorr, Venlo

Afgelopen weekend hebben we een superweekend gehad met het rijden van Parijs-Roubaix . Een leuke groep, een leuk echt Frans hotel en een mooie tocht. Goed georganiseerd door De Wielerbus. Complimenten

Richard Ammerlaan, Monster

Een geweldige fietsweek in Girona gehad met 30 andere fietsliefhebbers. Alles is top geregeld, je hoeft je nergens druk om te maken, alleen maar fietsen. Elke dag een andere route, er is keuze wat betreft de te rijden afstand en Pim zorgt voor voldoende begeleiding bij elke groep. Voor elk wat wils maar ook vrijheid om zelf je route uit te zoeken en te rijden. Pim zijn begeleiders zijn allen goede en ervaren fietsers, geven tips indien nodig en dat geeft een veilig gevoel waardoor je grenzen durft verleggen. De reis was comfortabel, het hotel uitstekend (dagelijks super wielerontbijt) met veilige opbergplaats voor de fietsen. Zelfs voor zonnig weer en 20 graden de hele week was gezorgd! Niets was Pim, Hans, Gilbert en Bas deze week teveel. Dikke aanrader dus!

Henk Martens, Breda

Parijs Roubaix gereden onder de bezielende leiding en organisatie van Pim Goos. Strak geregeld, leuke gasten, maak je niet druk om je fiets tijdens transport, bus met beenruimte zoals thuis! Kortom, aanrader!

Chris van der Waarden, Dongen

Terug van een prima week fietsen onder de Spaanse voorjaarszon rondom Girona. Hotel, routes, organisatie en deelnemers: top!

Jannie Smit, Arnhem

Gewoon een topweek gehad in Girona. Busreis is me zeker meegevallen. Pim en zijn crew hadden alles perfect geregeld. Hotel ook zeer netjes. Girona ook een leuke stad! Een aanrader dus!

Suzan Peeters-Machielsen, Zevenbergen

Vorige week heb ik enorm genoten van de fietsreis in het gebied rondom Girona in Spanje. De busreis verliep aangenaam en voorspoedig zodat we een klein uurtje eerder in Girona aankwamen. Het Hotel Ultonia heeft telkens kwaliteit vooropgesteld en gezorgd voor een zeer aangenaam verblijf. De fietsen kunnen worden gestald in een veilige ruimte met plaats voor ca. 40 fietsen en er is gelegenheid voor reiniging en (kleine) herstelwerkzaamheden. we hebben goed gegeten en er is veel ruimte voor gezelligheid, Girona is een leuke stad. Pim, Gilbert, Hans en Bas hebben de zaken goed voor elkaar, ze staan open voor vragen en suggesties en tonen plezier in het begeleiden van de fietsers. Een dikke 9/10 voor deze reis. Pim, Hans, Gilbert en Bas nogmaals bedankt voor de fantastische week.

Barry Jansen, Zevenaar

Alles super goed gereden. Erg knap hoe ze voor elk niveau een goed programma kunnen aanbieden zodat iedereen kan doen wat qua niveau kan. Erg goed hotel en goed eten. Busreis valt erg mee. Ruime plekken en wordt door de reis heengeloodst. Fietsen worden heel veilig vervoerd dus niet bang voor schade

Jelle Steenbergen, Bodegraven

Weer thuis na ruim een week gefietst te hebben rond Girona: de busreis viel mijn 100% mee, ruime plekken en het ging sneller dan ik dacht. Het hotel was perfect, en er waren verschillende groepen voor ieder niveau. Verder veel gezelligheid en heerlijk gegeten en gedronken!
En echt een prachtige omgeving om te fietsen!!

Manoeska Hoogzaad, IJmuiden

Stelvio Reis was super georganiseerd. Luxe bus met volop beenruimte en geweldige chauffeurs! Bedankt Pim en de rest van de crew!

Sander Palm, Woerden

Net terug van de Stelvio-trip en heb een geweldig weekend gehad. Goede organisatie, alles netjes en goed geregeld qua busreis en hotel.
Tijdens het fietsen is er zeer goede begeleiding en worden er ook nog foto’s gemaakt. Het fietsen is voor elk niveau heel goed te doen. Ik ga zeker in de toekomst nog een keer mee.

Harke Torenstra, Naaldwijk

Net thuisgekomen van de 4 Daagse Stelvio trip met de wielerbus. In een woord geweldig!! Perfect geregeld, prima chauffeurs die je in een luxe en zeer ruime touringcar naar de plaats van bestemming brengen en ook daar ter plaatste het vervoer verzorgen. Ook de terugreis weer zeer goed verlopen. Hotel waar we verbleven ook meer dan tevreden over. Twee toppers van fietsbegeleiders tijdens de reis!! Pim, Gerrit, Robin, Mark en Jeroen, nogmaals bedankt.

Hans van Hooijdonk, Rijen

Net een zeer leuke trip naar de Stelvio achter de rug. Het was super. Zeer goede organisatie, prima chauffeurs met een zeer mooie en ruime touringcar. Zeer getalenteerde begeleiders waardoor ieder niveau kan mee fietsen. Ook het hotel was meer dan in orde. Pim en de volledige crew bedankt voor de toffe ervaring. Ik kan en zal ze alleen maar aanbevelen. Bedankt voor alles en volgend jaar gaan we weer mee. Ann & Bart.

Ann en Bart, Leopoldsburg

De afgelopen dagen een fantastische fietsreis met Wielerbus en Ascent Cycling K-fitness naar het Franse Alpes-de-Haute-Provence gehad! De busreis was zeer aangenaam en super relaxt; veel beenruimte, koffie/thee/gekoelde dranken aan boord en je eigen fiets in de aanhanger. Geen gedoe, alles goed geregeld. Een geweldige ervaring en een aanrader voor allen die van fietsen en gezelligheid houdt!

M. van der Salm, Oosterhout

Bedankt voor de afgelopen dagen tijdens Milaan-San Remo goed georganiseerd door Pim en assistent Robin, geweldig mannen. Top geregeld, verder dank voor beide chauffeurs Gerrit en Erwin die ons veilig heen en terug brachten!

L.Boomaars, Rijen

Prachtige tijd gehad: lekker (hard) rijden en geen zorgen. Ideaal.

M. te Grotenhuis, Westervoort

Ik heb mogen ervaren hoe geweldig en gezellig de Wielerbus een wielerreis organiseert en realiseert.

V. Modica, Duiven

Top weekend gehad in Milaan Sanremo. Alles was top geregeld.

J. de Klerk, Breda

“Gezellig, veilig, makkelijk, relaxed. Kortom een aanrader!”

P. de Bie, Katwijk

De reis en het hotel was super geregeld heb genoten van de ervaring was een mooi stukje fietsen thanks

K. Levens, Rijen

Net terug van alpe d huzes prima verzorgd vervoer, niet duur een aanrader!

M. van Harlingen, Wormer

Heb gebruik gemaakt van de wielerbus om deel te nemen aan de Paris-Roubaix Challenge 2016. Het was super geregeld. Het is zeer relaxed om op deze manier te reizen naar zo’n evenement. Wil je alleen, zoals ik, of met je fietsmaatje of je fietsclub naar een mooie cyclotocht of fietsreis dan is de wielerbus de ideale manier om hier aan deel te nemen. Ik zou het zo weer doen. Pim nogmaals bedankt!!

E. Joldersma, Schoonebeek

Met de Wielerbus en Pim Goos naar Parijs Roubaix geweest. Wat een top ervaring. Er gaat vast nog meer volgen.

L. van den Oord, Ammerzoden

Heb je nog vragen?