Wielerbus.nl op bezoek bij Shimano

Samen met de andere leden van de Brabant Cycling Businessclub bracht Wielerbus.nl onlangs een bezoek aan het gloednieuwe hoofdkantoor van Shimano Europe op de High Tech Campus in Eindhoven.

De Brabant Cycling Businessclub wil ondernemers en managers met een passie voor fietsen met elkaar verbinden. Enerzijds door zelf met elkaar te gaan fietsen, anderzijds door hen te informeren over nieuwe ontwikkelingen en elkaar op informele wijze beter te leren kennen. Leuk is ook dat iedereen een introducee kan meenemen, zodat je altijd een bekende mee kunt nemen.

Opvallend is ook het grote aantal oud-renners dat zich inmiddels al heeft aangesloten bij de club. De liefde voor de wielersport is bij hen dus nog altijd aanwezig.

Bij Shimano Europe werden we gastvrij ontvangen met koffie en vlaai. Daarna volgde een interessante presentatie van Kim Edwards, communicatiemanager bij Shimano.

Uiteraard werd er later op de middag ook nog gefietst. Een mooi rondje van zo’n 40 kilometer door de bossen van Leende en door natuurgebied de Malpie. Na afloop was er gelegenheid om te douchen bij Shimano. Altijd handig voor werknemers die met de fiets naar het werk komen.

De gezellige dag werd afgesloten met een smakelijk Italiaans buffet, waarbij volop gelegenheid was voor iedereen om een gesprek aan te knopen en elkaar beter te leren kennen.

Kijk voor meer informatie op http://onsbrabantfietst.nl/bcbc/informatie/brabant-cycling-businessclub