Vertrekgarantie naar Strade Bianche!

We hebben al snel goed nieuws te melden over de nieuwe reis naar de Strade Bianche in 2019: De reis heeft al vertrekgarantie.

We kregen laatste jaren veelvoudig het verzoek om de Strade Bianche in het reisprogramma van Wielerbus op te nemen. Deze heroïsche tocht doet vele wielerharten sneller kloppen, maar we twijfelden lang met opname in et reisprogramma  omdat deze Granfondo al vroeg in het wielerseizoen (begin maart) opgenomen is. Anders dan bijvoorbeeld de volledige versie van Milan – Sanremo, die voor wielertoeristen in juni georganiseerd wordt, staat de Granfondo Strade Bianche in het weekend van de koers zelf op het programma. Dat wordt sterk overwinteren dus!

We vertrekken op 7 maart 2019, zodat we 9 maart eerste de profkoers van dichtbij kunnen meemaken, om vervolgens een dag later tijdens de georganiseerde Granfondo zelf de echte heroïek van deze koers te ervaren. Mocht je zelf niet willen fietsen, maar alleen meereizen om de profs te zien, is dat mogelijk. Een ideale reis ook om jouw niet fietsende partner mee op reis te nemen!

Of de reis in 2020 ook weer op onze agenda komt is nog niet bekend.

Meer info en prijzen tref je op: wielerreis GF Strade Bianche

Tags : , ,