Mooie start Wielerbus.nl

In de loop van 2015 zijn we begonnen met de start van Wielerbus.nl. Sindsdien hebben we gestaag ons netwerk uitgebouwd en kunnen we inmiddels een aantal leuke reizen presenteren.

De eerste reis die online ging, naar de toerversie Milaan – San Remo, had dankzij de enorme belangstelling binnen enkele dagen de status “vertrekgarantie”. Een korte, maar krachtige reis waarvoor niet veel vakantiedagen voor hoeven te worden opgenomen, en door de korte duur niet al te stevige onderhandelingen met het thuisfront voor nodig zijn. Want onze hobby kost al veel tijd.

Stevige onderhandelingen thuis zijn er wellicht wel nodig voor onze 10 daagse busreis in het voorjaar naar Girona. In samenwerking met Campo Bicicleta van Paul Kneppers ligt een mooi programma te wachten, met als afsluiter de Gran Fondo Barcelona. Als je er na deze week nog de straatstenen er in Nederland niet uitrijdt…

Gisteren hebben we ook de toerversie van Parijs – Roubaix toe kunnen voegen aan onze wielerreizen. Een toertocht die bij veel nederlanders hoog op het verlanglijstje staat, maar die net als Milaan – San Remo logistiek gezien niet echt handig is, zeker niet als individu. We maken het jullie nu makkelijker om toch de aankomst op de wielerbaan van Roubaix eens te ervaren. De eerste inschrijvingen vielen binnen enkele minuten al op onze deurmat!

Minder bekend onder Nederlanders, maar zeker zwaar genoeg is de cyclo Krušnoton in Teplice. We ontvingen deze tip van een facebook fan en zijn eens op onderzoek uit geweest. Dit resulteerde erin dat deze vanaf vandaag te boeken is, zodat we ook Tsjechië als fietsland eens kunnen gaan ervaren.

We blijven open staan voor jullie inbreng met betrekking tot leuke wielerbusreizen. En met het delen van onze Facebookpagina en berichten, krijgen we dankzij jullie steeds meer gezellige wielerliefhebbers richting onze Wielerbus! Samen reizen is wel zo gezellig, toch?