Materiaalbusje mee naar Parijs-Roubaix

Deelnemers aan de Paris – Roubaix Challenge die via Wielerbus.nl reizen kunnen tijdens de Paris – Roubaix Challenge rekenen op een extra service: We zetten op deze reis een materiaalbusje in met reserve materiaal.

Lek rijden, ketting kapot, spaak uit je wiel of een onfortuinlijke val. Het is allemaal onlosmakelijk verbonden met Parijs-Roubaix. Nu is een binnenbandje zo vervangen, maar je kunt ook met pech te maken krijgen waardoor jij jouw weg niet meer kunt vervolgen. Speciaal voor deelnemers via Wielerbus zetten wij daarom een materiaalbusje in, welke te bereiken is via een telefoonnummer. Zo hoef je niet direct de hoop op finishen op de wielerbaan van Roubaix op te geven.

Ons voertuig zal voorzien zijn van de meest gangbare onderdelen waarvan wij denken dat ze tijdens jouw tocht weleens kapot zouden kunnen gaan.

De inschrijvingen voor de editie van 2019 gaan overigens erg hard op onze website. Inmiddels zijn de eerste plaatsen van de tweede bus al geclaimd. We verwachten dan ook met 70 deelnemers uit Nederland en België richting Frankrijk af te reizen.