Inschrijving Paris – Roubaix Challenge 2019 geopend

Kasseien, niet weg te denken uit het klassieke fietsvoorjaar. De ene fietser verafgod ze, de ander vermijd ze liever. Toch staat de Paris – Roubaix Challenge bij heel veel wielertoeristen op de bucketlist, onder de noemer ‘je moet het toch eens gedaan hebben’

Staat deze tocht ook op jouw to-do list, dan kun je aan de bak: de organisatie van de Parijs Roubaix challenge 2019 heeft onlangs de inschrijving hiervoor geopend.

Wil je de langste versie van deze tocht fietsen, kun je rekenen op een parcours van 172 kilometer, dat grotendeels over hetzelfde traject gaat als dat van de profs een dag later. Daarin zitten alle kasseistroken van een dag later ook in verwerkt, terwijl ook de aankomst op de wielerbaan van Roubaix is ingetekend. Wielerbus ondersteunt jouw graag hierbij. We hebben hiervoor een mooi arrangement samengesteld; Vrijdag rond de middag per luxe bus naar Cambrai, waar we in de avond gezamenlijk de bodem leggen voor de ‘matchday’ tijdens het dinerbuffet. Na een goede nachtrust in goede bedden en stevig ontbijt brengen we je naar de start. Je bagage kan in de bus blijven staan, die nemen wij mee naar de baan in Roubaix. Na aankomst van de laatste renner van Wielerbus pakken we de boel in en gaan we weer richting Nederland.