GF Strade Bianche toegevoegd aan ons programma!

GF Strade Bianche toegevoegd aan ons programma!

In 2019 is Girona niet langer de seizoensopener van de Wielerbus-reizen. Begin maart gaan we namelijk eerst naar Italië voor de ultieme voorjaarsgranfondo: De Granfondo Strade Bianche.

De Strade Bianche staat sinds 2007 op de internationale wielerkalender en de witte onverharde wegen van Toscane zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het klassieke voorjaar. Wordt het komend voorjaar stof happen of kunnen we ons opmaken voor een modderbad? Heroïsch wordt het in ieder geval.

Wielerbus.nl biedt van 7 tot en met 11 maart 2019 een lang weekend fietsen en koers kijken in Toscane. We verblijven op basis van halfpension in een driesterrenhotel in het mooie, historische Siena. Op dag van aankomst is er de mogelijk om een groepsrit te doen van zo’n 75 kilometer om de reis uit de benen te fietsen en de omgeving te verkennen.

Zaterdag is er ruimte voor een korte groepsrit en staat de profkoers op het programma. Eens kijken hoe die profs dat nou precies doen en genieten van de sfeer langs het parcours. Zondag mogen we zelf over de witte wegen razen tijdens de Granfondo Strade Bianche. Zeker weten dat dit een fantastische ervaring wordt!

Klik hier voor meer informatie of om te boeken.

Tags : , ,