Dagje overslaan tijdens etappe-reis? Geen probleem!

In fietsseizoen 2019 staan er voor Wielerbus een aantal ‘etappe-reizen’ op het programma. Reizen, waarbij je dagelijks op een andere locatie stopt met fietsen dan waar je in de ochtend vertrokken bent.

Zo staan er twee edities van Wielerbus on Tour op het programma. De eerste op het programma voert onze fietsgasten vanuit het Sloveense Bled naar Valkenburg, terwijl de tweede van het jaar vanuit Oslo in 8 dagen naar de VAM berg fietst. Daarnaast bieden we ook nog een reis aan die dwars door de Pyreneeën voert.

Voor al deze reizen geldt dat het geen enkel probleem is om een dag over te slaan. Mocht je dus onverhoopt ziek worden, of jezelf niet fit achten om een volle etappe te kunnen volbrengen, is er de mogelijkheid om met de bus richting het volgende hotel te reizen Ook is er de mogelijkheid om jezelf halverwege de etappe te laten af zetten, zodat je met een halve etappe toch een mooie tussen oplossing hebt.

Mocht je dus graag een keer een dergelijke reis willen doen, maar ben je ‘voorzichtig’ of je dit wel aankunt? Een dagje overslaan is geen enkel probleem!